Kiadták az aktuális nyugdíjtáblát
2019. március 31. írta: csepnyugi

Kiadták az aktuális nyugdíjtáblát

 

Kiadták az aktuális nyugdíjtáblát - Rosszul járt, aki csak pár éve ment nyugdíjba

 Hol marad a felzárkóztatás, kompenzálás?

 Kiszámoltam, ha idén mentem volna nyugdíjba nem tavaly, akkor a valorizációs szorzók miatt havi 20 ezer Ft-tal lenne több a nyugdíjam.

De sajnos választanom kellett vagy a leszázalékolás (a daganatos betegségem miatt), vagy a Nők40-el a nyugdíj. Ezt a hátrányt hogy fogom tudni behozni a Kormány által tervezett, 2,7 %-os nyugdíjemeléssel, Ledolgoztam 40 évet, fizettem az adókat, járulékokat, sajnos a betegségem nem tette lehetővé, hogy tovább dolgozzak, viszont a betegségem sokba kerül, mert a szükséges segédeszközöket nem finanszírozza a  Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő 

Hol vagyunk már attól, amikor Orbán Viktor azzal kampányolt, hogy nem csak 13., hanem 14. havi nyugdíjat is biztosítani fog a nyugdíjasoknak??? Az internet nem felejt, megtalálható a youtube-on!!

NyugdíjGuru Magyarország Kormánya 

 >

A bejegyzés trackback címe:

https://csepelinyugdijasok.blog.hu/api/trackback/id/tr2314729465

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása